Nagy volt a forgalom

Csaknem 300 határsértőt fogtak el hétvégén Csongrádban

Pénteken 124, szombaton 104, míg vasárnap 52 határsértővel szemben intézkedtek a rendőrök és a polgárőrök a megye déli részén. Legtöbben Mórahalom, Ásotthalom és Röszke térségében próbálkoztak tiltott határátlépéssel.

2014.10.06 15:17MTI
freedigitalphotos.net/sakhorn38

Csaknem háromszáz határsértőt és két embercsempészt fogtak el a rendőrök a polgárőrökkel együttműködve az elmúlt három napban - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata hétfőn az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint pénteken 124, szombaton 104, míg vasárnap 52 határsértővel szemben intézkedtek a rendőrök és a polgárőrök a megye déli részén. Legtöbben Mórahalom, Ásotthalom és Röszke térségében próbálkoztak tiltott határátlépéssel. Az egyik embercsempészt, egy szerbiai férfit Röszkén, míg a másikat, egy lengyel férfit Mórahalmon fogták el.

A sofőrök ellen embercsempészés bűntettének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult, míg a határsértők ellen idegenrendészeti eljárást kezdeményeztek - áll a közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.