Öten sérültek meg egy balesetben

Teljes útzár Csobánkánál

Frontálisan ütközött két személyautó a Csobánkát Pilisvörösvárral összekötő úton, a balesetben öten sérültek meg. Estére megnyitották az utat.

2014.10.04 17:24MTI
MTI Fotó

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Beluzsárné Belicza Andrea közlése szerint a helyszínelés és a műszaki mentés befejezéséig az utat Pilisvörösvár és Csobánka között teljes szélességében lezárták, kerülni a 10-es, illetve a 11-es főút felé lehetett. A karambol körülményeit a Szentendrei Rendőrkapitányság vizsgálja - tette hozzá.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság honlapján az olvasható, hogy az öt sérült között egy gyermek is van, a sérültek állapota az első jelentések szerint nem súlyos. Estére végül megnyitották az utat Csobánka és Pilisvörösvár között.

MTI Fotó


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.