Kiürítették az épületet

Felgyújtotta egy mosógép a kaposvári idősotthont

Egy kigyulladt mosógép okozott tüzet egy kaposvári idősotthonban csütörtök este; senki nem sérült meg, de a lakóknak egy időre el kellett hagyniuk az épületet.

2014.10.02 22:17MTI

A Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője, Bázelné Mihályka Szabina tájékoztatása szerint a mosókonyhában keletkezett tűz nem terjedt tovább, a mosógép lángoló műanyag borítása azonban megtöltötte füsttel az épületet, ezért az otthon 57 lakóját az oltási munkálatok idejére kikísérték az épületből.

A helyi hivatásos tűzoltók nagy erőkkel vonultak ki a Béla király utcai idősotthonhoz. Az oltásban és az épület átszellőztetésében a helyi önkéntes tűzoltók is segítettek. Az idősek rövid idő elteltével visszatérhettek az otthonba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.