Kézimunkák

Tizenkét bűnözőt gyűjtöttek be a "Fürge ujjak" akcióban

Két egymást követő hajnalon összesen tucatnyi bűnelkövetőre csaptak le a Nógrád megyei nyomozók, egy szervezett akcióban. Tolvajok, betörők, trükkös csalók álltak a célkeresztben.

2014.10.02 15:14Havariapress
Fotó: freedigitalphotos.net/digitalart

Szeptember utolsó hetében kétnapos, gondosan előkészített akcióba kezdtek a nógrádi rendőrök, ebben a lakosságot leginkább nyugtalanító vagyon elleni bűncselekmények elkövetőit vették célba.

Az akciót a megyei bűnügyi állomány szervezte meg, a konkrét elfogásokat pedig többnyire a városi kapitányságok - helyi viszonyokat jól ismerő - nyomozói készítették elő.

Segítette az akció lebonyolítását az is, hogy több hasonló ügyben is erre az időszakra gyűlt össze elegendő bizonyíték a feltételezett elkövetők őrizetbe vételéhez.

Négy elfogásra a megyeszékhelyen, Salgótarjánban került sor, de hasonló rajtaütések zajlottak Szirákon, Lőrinciben, Egyházasgergén, Nógrádmegyeren és Ipolyszögön is.

Egy, sikkasztással gyanúsított férfi elfogása érdekében még a megye területét is elhagyták: a szécsényi nyomozók által körözött gyanúsítottat kunszentmártoni lakhelyén csípték el.

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.