Négy embert elgázolt

Külföldi turisták sérültek meg az elszabadult teherautó miatt

Négy külföldi turista sérült meg, amikor elszabadult egy teherautó szerda délután Budapesten, az I. kerületi Dísz téren.

2014.09.24 18:39MTI
MTI/Mihádák Zoltán

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint egy a Dísz téren leállított kisteherautó szabadult el és gurult a gyalogosok közé. A baleseti helyszínelés idején a Dísz térre a Hunyadi János út felől nem lehet behajtani - írták.

Tóth Karolina, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese az MTI-nek azt mondta: egy 60 éves férfi súlyos sérüléseket szenvedett. Három embert helyszíni ellátásuk után könnyű sérülésekkel vittek kórházba.

MTI/Mihádák Zoltán


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.