Már nem tudták megmenteni

Kigyulladt, majd beszakadt a háztető: meghalt egy idős asszony Dányon

A szomszédok még a tűzoltók kiérkezése előtt kihoztak a házban lakó idős nőt, de már nem tudtak rajta segíteni.

2014.09.23 17:15MTI
MTI/Mihádák Zoltán

Egy idős nő életét vesztette a Pest megyei Dányon, ahol egy családi ház teteje kigyulladt, majd beszakadt - tájékoztatta a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője kedden az MTI-t.

Csámpai Attila elmondta: a Széchenyi utcai fatetős épületen a teljes födém égett, majd beszakadt. A szomszédok még a tűzoltók kiérkezése előtt kihoztak egy a házban lakó idős nőt, de már nem tudtak rajta segíteni.

A házat jelenleg is oltják a gödöllői és a nagykátai tűzoltók a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat közreműködésével. A tűzoltók nem találtak mást az épületben, a házban lakó másik ember, az idős nő férje később érkezett haza.

MTI/Mihádák Zoltán


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.