Őrizetben

Zűrös magánéleti indok: kizsarolta volna áldozatának autóját

Késeket foglaltak le, majd a házkutatás során megtalálták a riasztópisztolyt is. A férfi, aki szombaton tett feljelentést, meg volt róla győződve, hogy éles lőfegyverrel fenyegetik.

2014.09.14 12:02MTI

Zsarolót vett őrizetbe a rendőrség Nyíregyházán, aki riasztópisztollyal fenyegetett egy másik férfit - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője vasárnap.

Fülöp Gergely elmondta, hogy a 23 éves gyanúsított pénteken találkozóra hívta egyik ismerősét, majd riasztópisztollyal fenyegetve arra próbálta rávenni, írassa át gépkocsiját a nevére, vagy fizessen neki egy nagyobb összeget.

A 24 éves sértettől azért követelt "kárpótlást" a paposi lakos, mert korábban jóban volt a barátnőjével. A zsaroló a sértett mobiltelefonját is elvette, de végül a fenyegetett férfinek sikerült elmenekülnie a találkozóról.

A férfi, aki szombaton tett feljelentést, meg volt róla győződve, hogy éles lőfegyverrel fenyegetik.

A nyíregyházi kapitányság nyomozói még aznap este elfogták az elkövetőt a város egyik parkolójában. A férfitől késeket foglaltak le, majd a házkutatás során megtalálták a riasztópisztolyt is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.