Jó sokat kell várni

Gázolás és műszaki hiba miatt késnek a vonatok

A Budapest-Komárom-Győr vasútvonalon műszaki hiba miatt, a Székesfehérvár-Komárom vonalon pedig baleset miatt késnek a vonatok.

2014.09.11 11:36MTI

A Mávinform közleménye szerint Almásfüzitő állomáson leállt a vasúti biztosítóberendezés. Emiatt a Budapest-Komárom-Győr vasútvonalon 40-50 perces késésekkel közlekednek a vonatok.

A Székesfehérvár-Komárom vasútvonal egy szakaszán pedig szünetel a vonatközlekedés, mert Székesfehérvár és Moha között gázolt a tehervonat. A rendőrségi helyszínelés és a hatósági intézkedések ideje alatt az 5-ös számú vasútvonalon késésekkel közlekednek a komáromi és a székesfehérvári vonatok - írta a Mávinform.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.