Földúton támadtak

Órákon belül elfogták a dunaföldvári útonállókat

Elfogták a rendőrök azt a két férfit, akik megtámadtak és kiraboltak egy embert Dunaföldváron. A nyomozók az útonállóknál megtalálták az áldozattól elrabolt mobiltelefont.

2014.09.11 08:38Havariapress

Kedden este, egy földúton állta el egy 34 éves férfi útját a két támadó. Nekirontottak, fellökték, majd elvették a pénzét és a mobiltelefonját.

A paksi rendőrök néhány óra leforgása alatt azonosították, majd elfogták az útonállókat, egy 55 és egy 29 éves férfit állítottak elő. Az elrabolt mobiltelefon előkerült az elfogáskor megtartott házkutatás során. A rendőrség kezdeményezte a fiatalabb gyanúsított előzetes letartóztatását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.