Baleset

Húsz embert költöztettek ki gázszivárgás miatt Pusztaszabolcson

A Honvéd utcában egy száz méter sugarú körben költöztették ki a szivárgó vezeték közelében lakókat, ideiglenesen a környező házakban fogadták be őket.

2014.09.09 22:31MTI
Fotó: freedigitalphotos.net/Stuart Miles

Húsz embernek kellett elhagynia otthonát a Fejér megyei Pusztaszabolcson egy lakossági gázvezeték meghibásodása miatt - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) kedden az MTI-vel.

A hatóság tájékoztatása szerint a Honvéd utcában egy száz méter sugarú körben költöztették ki a szivárgó vezeték közelében lakókat, ideiglenesen a környező házakban fogadták be őket. Az OKF tájékoztatása szerint a gázszolgáltató szakemberei jelenleg is dolgoznak a hiba kijavításán. A dunaújvárosi hivatásos tűzoltók biztosítják a helyszínt, a megyei katasztrófavédelmi mobil labor egysége biztonsági méréseket végez.

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.