Baleset a sztrádán

Teljes útzár az M1-esen

Egy Budapest felé tartó kamion defektet kapott, a szalagkorlátnak szorított egy személyautót. Miután átszakította a szalagkorlátot, ütközött egy Ausztria felé tartó személyautóval is.

2014.09.06 13:01MTI

Teljesen lezárták baleset miatt az M1-es autópályát Hegyeshalom irányában a 105-ös kilométernél, Nagyszentjánosnál, a Budapest felé vezető oldalon a külső, illetve a leállósávban lehet közlekedni - tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese szombaton az MTI-t.

Takács József elmondta, hogy egy Budapest felé tartó kamion defektet kapott, a szalagkorlátnak szorított egy személyautót. Miután átszakította a szalagkorlátot, ütközött egy Ausztria felé tartó személyautóval is.

Ruskáné Takács Anita, a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője közölte: a balesetnek négy sérültje van, a műszaki mentést a győri tűzoltók végzik.

A forgalmat Hegyeshalom felé Nagyszentjánosnál az 1-es útra terelik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.