Területzár a Margitszigeten

Aknavető gránátot találtak a Palatinus strandon

Lezárták a tűzszerészek a Margitsziget egy részét, miután sövénytelepítés közben aknavető gránátra bukkantak a Palatinus strandon munkások.

2014.09.05 10:08MTI

A honvédség tűzszerész alakulatának kommunikációs tisztje, Várkonyi Melinda elmondta, hogy a robbanótest még a strand kinyitása előtt került elő, ezért nem kellett kiüríteni a fürdőt. Csupán az ott dolgozóknak kellett elhagyniuk a főépületet.

A robbanótest beazonosításának idejére 150 méteres körben lezárták a terültet. Ez érinti a Fő utcát is, ezért a 26-os busz forgalma is szünetel. Ugyancsak lezárták a futókör érintett szakaszát.

A strand a területzár feloldásáig zárva tart - közölte a referens.

(A kép illusztráció.)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.