Nagy erőkkel keresték

Tetoválásáról azonosították a póznán lógó fiatalt

Csak a tetoválásáról ismerték fel Kristóf holttestét. Látványa olyan sokkoló volt, hogy mindenki rosszul lett...

2014.08.30 21:30ma.hu

Minden bizonnyal nem lett öngyilkos Kristóf, akinek a holttestét pénteken találták meg Ajkán egy pózna tetején – a fiatal baleset áldozatává vált – írja a Bors.

N. Krisfót augusztus 18-án tűnt el, keresésére az országban eddig példátlan összefogás indult: a Tear csapat, speciális kereső, drónok, repülők és a Cserhát Mentőkutyás Egyesület kutatták Kristófot. Egy videó bizonyítja, hogy a fiú augusztus 22-én, pénteken még életben volt. A 25 éves fiú holttestére pénteken találtak Ajkán, egy idős férfi kukoricása után, a patak és a vasút utáni telken lévő póznán.

Kristóf teste annyira szétégett a magasfeszültségtől, hogy csak a tetoválása után tudták azonosítani. A hulla már több napos lehetett, mert látványa olyan sokkoló volt, hogy még a megtalálói is rosszul lettek.

„Az egész keresőcsoportot és engem is sokkolt a látvány” - mondta a lapnak Sinka Vivien, a kutatását megszervező Tear - Együtt az Eltűnt Gyermekekért Alapítvány vezetője. – „Elborzasztó az a tudat, hogy alig 300 méterre a holttesttől kerestük Kristófot. A rendőröket, a megtalálókat és minket is sokkolt a holttest látványa, amely már több napos lehetett.”

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.