Szekszárdon

Kilencéves fiú elleni erőszak miatt tartóztatták le

Egy kilencéves fiú elleni szexuális erőszak miatt tartóztattak le egy férfit Szekszárdon.

2014.08.28 16:25MTI
Forrás: Wikipedia

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint egy szekszárdi nő tett feljelentést, mert kilencéves fiával a család egyik közeli barátja, egy 36 éves férfi az elmúlt hónapokban több alkalommal "szexuális cselekményt végzett és végeztetett". A Szekszárdi Rendőrkapitányság augusztus 11-én indított nyomozást. Olyan bizonyítékokat szereztek be, amelyek alátámasztották a feljelentés hitelességét.

A rendőrök a szekszárdi férfit őrizetbe vették, majd szexuális erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A gyanúsított beismerte a bűncselekmény elkövetését, a Szekszárdi Járásbíróság csütörtökön előzetes letartóztatásba helyezte - olvasható a rendőrségi közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.