Kigyulladt egy dohányszárító Szabolcsban

Ég a dohány Nyírkaráson

A Jókai utcai telephelyen tizenegy, gázzal működő dohányszárító gép üzemel, és az egyikben lévő dohány gyulladt ki.

2014.08.26 19:48MTI

Mintegy másfél tonna dohány ég abban a dohányszárítóban, amely kedd este gyulladt ki a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nyírkarászon - közölte honlapján a térségi katasztrófavédelmi igazgatóság.

A Jókai utcai telephelyen tizenegy, gázzal működő dohányszárító gép üzemel, és az egyikben lévő dohány gyulladt ki. A gázt még a tűzoltók kiérkezése előtt elzárták.
   
A lemezborítású, harminc négyzetméteres szárítóban a tulajdonos elmondása szerint 1700 kilogramm dohány van, nagy része ég. A még nem égő dohányt kéziszerszámokkal próbálják kikotorni, illetve két vízsugárral oltják a tüzet és hűtik a környezetében lévő szárítókat.
   
Az esethez Baktalórántházáról, Kisvárdáról és Nyírbátorról érkeztek tűzoltók, a helyszínen van a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.