Gáz van!

Gázvezeték-szakadás Tápióbicskén

Munkagép vágott át egy gázvezetéket Tápióbicske belterületén szombat reggel, biztonsági okokból lezárták a környéket, és tizenegy házból kiköltöztették a lakókat.

2014.08.23 11:45MTI
Forrás: Wikipedia

A 150 milliméteres vezetékből szivárgó gázt vízsugárral hígítják a nagykátai tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával, miközben 500 méteres körben lezárták az érintett Nagykátai út környékét. A közelben lévő házakban tartózkodó tizenkét lakót biztonságos helyre kísérték a magas gázkoncentráció miatt.

A szolgáltató megérkezéséig ideiglenesen elszorították a vezetéket, de a lakók csak a végleges javítás után térhetnek haza.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.