Javítás után

Csökkennek a késések a pécsi vasútvonalon

A menetrend szerinti közlekedés a pécsi, valamint a záhonyi és a békéscsabai vonalon is várhatóan 22-23 óra körül állhat helyre.

2014.08.21 21:43MTI
Fotó: freedigitalphotos.net/tiverlucky

Megjavították a biztosítóberendezést, így fokozatosan csökkennek a késések a Budapest-Pécs vasútvonalon - tájékoztatta a Mávinform csütörtök este az MTI-t. Azt írták: a menetrend szerinti közlekedés a pécsi, valamint a záhonyi és a békéscsabai vonalon is várhatóan 22-23 óra körül állhat helyre.

A korábbi közlés szerint több vonalon is késnek a vonatok: a pécsin Keszőhidegkút-Gyönk és Szakály-Hőgyész között elromlott a biztosítóberendezés, a hiba miatt 15-45 perccel nőtt a menetidő.

A Budapest-Békéscsaba-Lőkösháza és a Budapest-Debrecen-Záhony vonalon 20-40 perces késésekre kell számítani, mivel Szolnok és Szajol között az egyik vágányon meghibásodott a biztosítóberendezés, a másikon pedig pályaépítési munkák folynak. A berendezést már megjavították, de addig csak egy vágányon haladhattak a vonatok.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.