Halálos baleset Tapolca külterületén

Nem lehetett megmenteni az árokba hajtott autó vezetőjét

A balesettel szinte egy időben a 83-as út 30-as kilométerénél, a pápai elkerülőúton is felborult egy személygépjármű, ott a balesetben egy ember csupán könnyebben sérült meg.

2014.08.20 14:05MTI

Árokba hajtott egy személyautó szerdán Tapolca külterületén, a balesetben egy ember meghalt - közölte a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság hivatalvezetője.

Szolgainé Soós Gabriella elmondta, a személygépkocsi Tapolca és Hegymagas között hajtott az árokba szerda délután. A baleset következtében egy ember kirepült az autóból és életét vesztette.

A megyei rendőr-főkapitányság a honlapján azt írta, hogy egy 39 éves tapolcai férfi az áldozat. A helyszínelés idején az útszakaszon részleges forgalomkorlátozásra kell számítani.

Ezzel a balesettel szinte egy időben a 83-as út 30-as kilométerénél, a pápai elkerülőúton felborult egy személygépjármű, és a balesetben egy ember könnyebben megsérült.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.