Lakat alá

Rendőrkézen a nyugdíjlenyúló debreceni postás

Budapesten fogták el azt a debreceni postást, aki augusztus 13-án tűnt el a rábízott küldeményekkel és készpénzzel.

2014.08.18 17:59MTI
Fotó: police.hu

A hajdú-bihari rendőr-főkapitányság szóvivője, Dobó Dénes emlékeztetett: augusztus 13-án este az egyik debreceni posta vezetője arról tett bejelentést, hogy az egyik alkalmazottja a rábízott küldeményeket, illetve készpénzt nem kézbesítette a címzetteknek.

A debreceni nyomozók a 32 éves M. Sándort hétfő délután Budapesten fogták el. A rendőrök a gyanúsítottnál megtalálták a rábízott készpénz egy részét, amit lefoglaltak - közölte a szóvivő.

Hozzátette: M. Sándort őrizetbe vették és sikkasztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatják ellene az eljárást.

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.