Baleset Csopak és Paloznak között

Négy autóban öt sérült - mentőhelikopter, rohamkocsi vitte el őket

Öten sérültek meg abban a balesetben, amelyben négy személygépkocsi ütközött össze a 71-es főúton Csopak és Paloznak között vasárnap délután.

2014.08.17 15:26MTI
freedigitalphotos.net/nuttakit

Somlai Artúr, a mentőszolgálat megyei mentésvezetője elmondta: a helyszínre mentőhelikopter, rohamkocsi, esetkocsi és két kiemelt mentőegység érkezett, két súlyos és három könnyű sérültet szállítottak a veszprémi kórházba.

A Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletes szóvivője, Szolgainé Soós Gabriella korábban elmondta, a Balaton északi partján a 71-es főút 33-as kilométerénél négy személygépkocsi ütközött össze vasárnap nem sokkal délután egy óra után.

A balesetben egy ember a roncsok közé szorult. Frankó Marianna, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője elmondta, a sérültek ellátása és a műszaki mentés teljes útlezárás mellett folyik, a forgalmat a rendőrség Csopak, Paloznak és Lovas belterületén egy párhuzamos útra tereli.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.