Furgon és mikrobusz ütközött az M7-en

Baleset Zamárdinál - egy csecsemő életveszélyesen megsérült

Egy 11 hónapos, anyja ölében utazó csecsemő szenvedett életveszélyes sérüléseket, mikor egy furgon és egy mikrobusz karambolozott az M7-esen, Zamárdinál - értesült a HavariaPress

2008.08.28 19:10HavariaPress

Az autópálya 110-es kilométerénél, Zamárdi és Siófok között történt a baleset, csütörtökön reggel fél hét körül. A 36 éves vecsési sofőr vezette Mercedes Sprinter a sztráda külső sávjában hajtott bele az előtte haladó Renault Trafficba, melyben román és olasz állampolgárok utaztak. Az ütközés ereje a mikrobuszt a szalagkorlátnak lökte, amitől aztán többször megpördült. A járműben egy 11 hónapos csecsemő is utazott, aki anyja öléből kizuhant az úttestre. 

A csecsemőt, aki életveszélyes sérüléseket szenvedett, mentőhelikopter szállította a kaposvári kórházba. A Renault-ban utazó felnőttek közül öten sérültek meg, mindannyian könnyebben - őket a siófoki kórházba vitték a mentők. A balesetet okozó furgonosnak haja szála sem görbült a balesetben. A helyszínelés és a mentés idejére az érintett szakaszt lezárták, a forgalom fél nyolc után indulhatott meg az autópályán. A súlyos baleset körülményeit a siófoki rendőrség vizsgálja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.