Nyolc fiatal ellen indult eljárás

Újabb kábítószerfogyasztók akadtak horogra a Szigeten

Újabb nyolc fiatalnál találtak kábítószert a Sziget Fesztiválon folyamatos ellenőrzést folytató rendőrök. A fiatalok ellen eljárás indult, de szabadlábon hagyták őket.

2014.08.14 10:13Havariapress
freedigitalphotos.net/anankkml

A budapesti rendőrök a fesztivál második napján, kedden is nyolc személynél találtak kábítószergyanús anyagokat. Igazoltatásukkor a huszonéves fesztiválozók elismerték, hogy marihuanás cigarettát szívtak.

Egy magyar fiatalember ruházatának átvizsgálásakor 2 csomag kábítószergyanús anyagot találtak a rendőrök. A fiatalok ellen a III. kerületi rendőrkapitányság - szabadlábon hagyásuk mellett - kábítószer birtoklás miatt indított eljárást.

Hétfőn két francia, egy belga, egy olasz, egy svájci, egy dán és egy nigériai állampolgár ellen indítottak eljárást, ugyancsak kábítószer birtoklása miatt, egy brit fiatalembert őrizetbe is vettek a fesztiválon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.