Vezetéket vágott a munkagép

800 erdőkertesi lakásban nincs gáz

Gázvezetéket vágott át egy munkagép a Pest megyei Erdőkertesen, emiatt nyolcszáz lakásban átmenetileg szünetel a gázszolgáltatás.

2014.08.11 18:27MTI
freedigitalphotos.net/renjith krishnan

Csámpai Attila, a megyei katasztrófavédelem szóvivője elmondta, hogy a Géza és a Fő utca kereszteződésében útépítésnél dolgozó gép egy 63 milliméteres vezetéket vágott át, rövid ideig szivárgott a gáz, de lakosságvédelmi intézkedést nem kellett elrendelni.

A vezeték javításának befejezéséig – körülbelül másfél óráig – nyolcszáz fogyasztónál szünetel a gázszolgáltatás a csaknem nyolcezer lakosú nagyközségben – tette hozzá a szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.