Szervízúton történt a baleset

Autóbusz és személyautó ütközött: egy halott, több sérült Dunakeszin

Egy ember meghalt és többen megsérültek, amikor személygépkocsi és egy menetrend szerint közlekedő busz ütközött pénteken délután Dunakeszin, a település határában található bevásárlóközpont szervizútján.

2014.08.08 14:58MTI
MTI/Mihádák Zoltán

Kiss Norbert, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője elmondta, hogy a személygépkocsi vezetője a helyszínen életét vesztette. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az útszakaszt lezárták - közölte a referens.

Valics Dezső, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletesének közlése szerint a busz utasai közül nyolc embert vizsgáltak meg a helyszínen, mindannyian könnyebb sérültek meg. Közülük négy embert megfigyelésre kórházba vittek.

A Budapesti Közlekedési Központ fődiszpécsere az MTI-t arról tájékoztatta, hogy egy 126-os busz ütközött a személyautóval.

A helyszíni vizsgálat befejezéséig a vonalon kerülő úton közlekednek a járatok, de megálló nem marad ki - mondta a fődiszpécser.

MTI/Mihádák Zoltán


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.