MÁVinform

Helyreállt a menetrend a szobi vasútvonalon

A MÁV szakemberei megjavították a felsővezetéki hálózatot Vác állomáson. Verőce felé mind a két vágányon közlekedhetnek a vonatok, már nem kell Göd állomáson átszállni a zónázó vonatokra.

2014.08.08 11:37MTI

A vasúttársaság korábbi tájékoztatása szerint hajnalban eltört a Budapestről Szobra közlekedő vonat mozdonyának áramszedője, amikor elhagyta a váci állomást. A felsővezeték is megsérült. Emiatt reggel 60-70 perces késéssel közlekedtek a vonatok a szobi vonalon.

Miután az állomáson visszakapcsolták a felsővezetéki áramot, megindulhatott a villanymozdonyokkal a vonatok vontatása. A nagyobb késések és a feltorlódások miatt egy ideig a váci vonatokat csak Göd állomásig közlekedtették, és onnan is fordultak vissza; az utasokat a zónázó vonatokkal vitték tovább.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.