Helyreállítás folyik

Egyórás késések a Budapest-Vác-Szob vasútvonalon

Nem sokkal 6 óra előtt eltört a Budapestről-Szobra közlekedő vonat mozdonyának áramszedője, amikor elhagyta a váci állomást.

2014.08.08 08:08MTI

Műszaki hiba miatt 60-70 perces késéssel közlekednek a vonatok pénteken délelőtt a Budapest-Vác-Szob vasútvonalon - tájékoztatta a Mávinform sajtóügyeletese az MTI-t.

Both Ferenc közölte: nem sokkal 6 óra előtt eltört a Budapestről-Szobra közlekedő vonat mozdonyának áramszedője, amikor elhagyta a váci állomást.

Megsérült a felső vezeték is, ezért Verőce felé csak az egyik vágányon, váltakozó irányban tudnak közlekedni a vonatok, dízelmozdony segítségével.

A MÁV szakemberei megkezdték a felsővezeték helyreállítását, amit a tervek szerint 10 óra körül fejeznek be. Ugyanakkor a menetrend szerinti közlekedés kora délutáni órákra állhat helyre a vonalon - közölte a sajtóügyeletes.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.