Baleset után

Ismét minden sáv járható az Árpád hídon

A híd Pestre vezető oldalát rövid időre teljesen lezárták, majd egy sávon engedték a forgalmat. Nem sokkal este tíz óra előtt teljesen megszűnt a hídon a forgalomkorlátozás.

2014.08.04 22:04MTI
Fotó: freedigitalphotos.net/sritangphoto

Ismét minden sáv járható az Árpád hídon, ahol hétfő este egy baleset miatt rendeltek el forgalomkorlátozást - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának ügyeletese hétfő este az MTI-vel. András Tamás korábban elmondta: a Budáról Pestre tartó oldalon egy személyautó a szalagkorlátnak ütközött, egy ember megsérült. A híd Pestre vezető oldalát rövid időre teljesen lezárták, majd egy sávon engedték a forgalmat.

Nem sokkal este tíz óra előtt teljesen megszűnt a hídon a forgalomkorlátozás. Kiss Norbert, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője az MTI-nek elmondta: a balesetben egy ember könnyebben sérült meg, őt a mentők kórházba vitték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.