Mérgezés

Vegyszert ihatott a Szentendrén holtan talált férfi

Valószínűleg szabálytalanul tárolt vegyszerből ihatott meg egy kisebb mennyiséget az a 34 éves férfi, akit holtan találtak szombaton Szentendrén.

2014.08.04 15:08MTI

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Beluzsárné Belicza Andrea a történtekről vasárnap csak annyit mondott, hogy a helyszíni és a halottszemlét a Szentendrei Rendőrkapitányság munkatársai folytatták le.

A nyomozás érdekeire hivatkozva az eset körülményeiről akkor nem adott tájékoztatást, de azt közölte: halált okozó, foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétsége miatt indult eljárás.

A nyomozás eredményeként egy 64 éves szentendrei férfit hallgattak ki gyanúsítottként – tájékoztatott a szóvivő hétfőn.

A rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított által szabálytalanul tárolt vegyszerből szombaton délelőtt fél tizenegy körül a 34 éves férfi kisebb mennyiséget megivott, feltehetően véletlenül, majd rosszul lett. Az eszméletlen állapotba került férfi életét az orvosok már nem tudták megmenteni.

Az ügyben szakértők bevonásával folytatja a nyomozást a rendőrség – tette hozzá Beluzsárné Belicza Andrea.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.