A. Áron Gergely

Előzetes letartóztatásba került a combinós gyilkos

A Margit híd budai hídfőjénél, a villamosmegállóban lökdösött és rúgott meg egy idős nőt, aki emiatt az érkező villamos alá esett.

2014.08.03 12:14Havariapress

Előzetes letartóztatásba került A. Áron Gergely, aki pénteken kora délután gyilkolt meg egy idős asszonyt a Margit híd budai hídfőjénél úgy, hogy egy villamos elé lökte.

Augusztus 1-jén 12 óra 48 perckor követte el a kegyetlen gyilkosságot a 41 éves férfi. A Margit híd budai hídfőjénél, a villamosmegállóban lökdösött és rúgott meg egy idős nőt, aki emiatt az érkező villamos alá esett. Az asszony szörnyethalt, gyilkosát az utasok tartóztatták el.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztály Életvédelmi Osztálya emberölés miatt indított eljárást - őrizetbe vétele mellett - A. Áron Gergely ellen. A nyomozók kezdeményezték a férfi előzetes letartóztatását, a kényszerintézkedést a bíróság vasárnap délelőtt elrendelte.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.