A táskai pihenőhelynél

Az M7-esen is megnyitották az egyik sávot

Hét óra előtt a szalagkorlátnak ütközött egy személygépkocsi. A jármű futóműve leszakadt, a szétszóródott alkatrészeket a mögötte érkező másik autó már nem tudta kikerülni és nekiütközött.

2014.08.03 11:17MTI
Forrás: youtube.com

Megnyitották az egyik sávot a vasárnap reggeli baleset miatt teljes szélességében lezárt M7-es autópálya főváros felé vezető oldalán a 156-os kilométernél - közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság.

A táskai pihenőhelynél hét óra előtt a szalagkorlátnak ütközött egy személygépkocsi. A jármű futóműve leszakadt, a szétszóródott alkatrészeket a mögötte érkező másik autó már nem tudta kikerülni és nekiütközött. A balesetben hárman könnyebben megsérültek.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a rendőrség a bal pályatestet teljes szélességében lezárta, a forgalmat a 160-as kilométerszelvényben a balatonfenyvesi lehajtónál a 7-es útra terelte. Az autópályára a 150-es kilométerszelvényben, a fonyódi felhajtónál lehetett visszatérni.

A marcali hivatásos és a balatonboglári önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járműveket és felitatták a kifolyt olajat és üzemanyagot. A pályaszakaszt a szétszóródott alkatrészektől a közútkezelő munkatársai tisztítják meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.