A nyaralás veszélyei

Fényes nappal, zsebkéssel, Siófokon

Rövid időn belül elfogták a rendőrök a nőt és két férfi társát, akik zsebkéssel követelték egy fiatalember értékeit.

2014.08.02 16:41ma.hu

A Siófoki Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást három székesfehérvári lakos ellen - írja a police.hu.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. augusztus 2-án 4 óra 50 perc körüli időben egy ismeretlen nő Siófokon, a Petőfi sétányon egy fiatalembert szólított le, majd őt a parkoló autójához kísérte.

Néhány perccel később a járműhöz ment a hölgy két férfi társa, akiket tájékoztatott, hogy milyen értékek vannak a sértettnél, és azok hol találhatóak. A férfiak a fiatalembert egy zsebkéssel megfenyegették, és az érékeit követelték tőle. A kényszerítés hatására átadta nekik a nála lévő készpénzt, az arany nyakláncát, és navigációs készülékét.

A rendőrök a sértett által adott személyleírás alapján a helyszín közelében rövid időn belül elfogták a 30 éves nőt, valamint 28 éves és 39 éves társait, akik a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsíthatóak voltak.

Az egyenruhások V. Beatrixot, N. Gusztávot és L. Istvánt a Siófoki Rendőrkapitányságra előállították, és – őrizetbe vételük mellett – mindhármukat gyanúsítottként hallgatták ki.

A rendőrség kezdeményezte a gyanúsítottak előzetes letartóztatásának indítványozását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.