Pótlóbusz

4-es, 6-os sárga villamoson... fennakadás elhárítva

Meghibásodott egy villamosszerelvény a Jászai Mari térnél, a Nyugati tér irányában, emiatt a 4-es és 6-os villamosok nem jártak egy szakaszon.

2014.07.29 07:49MTI

A Budapesti Közlekedési Központ kedd reggel Facebook-oldalán közölte, hogy az Oktogon és a Széll Kálmán tér között jelenleg pótlóbuszok szállítják az utasokat.

8:20 - Az akadályt elhárították

Ismét teljes vonalon közlekednek a 4-es és 6-os villamosok - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) kedd reggel Facebook-oldalán.

Korábban a Jászai Mari térnél hibásodott meg egy villamosszerelvény, emiatt az Oktogon és a Széll Kálmán tér között átmenetileg pótlóbuszok szállították az utasokat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.