Rendőrök terelik a forgalmat

Gázcsonkot rongált a terepjáró - teljes útzár a 2-es főúton

Gázcsonkot rongált meg egy terepjáró a 2-es főúton Rétság belterületén pénteken, a szakaszt emiatt teljes egészében lezárták, a forgalmat rendőrök terelik.

2014.07.25 13:27MTI
freedigitalphotos.net/Serge Bestasius Photography

Dankóné Nagy Éva, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: a 2-es számú főúton, Rétság belterületén, a Rákóczi út 8. szám előtt egy földből kiálló gázcsonkot rongált meg egy terepjáró, emiatt a Rákóczi utat - mintegy száz méter hosszon - a rendőrök teljes szélességében lezárták.

A hiba elhárításáig a Vác felől érkező járműveket Nőtincs irányába, míg a Parassapuszta felől érkezőket a körforgalomnál Bánk felé terelik. A szóvivő hozzátette: az érintett épületekben 38-an tartózkodtak, őket az épületek ideiglenes elhagyására kérték meg a rendőrök. Személyi sérülés nem történt.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság tájékoztatása szerint a megrongálódott gázcsonk eltört, a gázszivárgással érintett területet lezárták, a rétsági hivatásos tűzoltók védősugárral biztosítják a helyszínt. A gázszolgáltató munkatársai már dolgoznak a hiba kijavításán.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.