Attalán

Lezuhant egy sárkányrepülő Tolna megyében

A repülőt vezető férfi jobbra akart kanyarodni, amikor leállt a motor, és a jármű 10-15 méter magasból lezuhant.

2014.07.20 08:07MTI
Forrás: youtube.com

Lezuhant egy sárkányrepülőgép a Tolna megyei Attalán, a járművet vezető férfi súlyos sérülést szenvedett - közölte a katasztrófavédelem és a rendőrség.

Boros Brigitta, Tolna megyei katasztrófavédelmi szóvivő közlése szerint a repülő kora este, sötétedés előtt szenvedett balesetet. A helyszínre vonult tűzoltóknak nem kellett beavatkozni.

Molnár Ágnes, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: a balesetet nyolc óra után nem sokkal jelentette a mentőszolgálat a rendőrségnek. A sárkányrepülő az Ady Endre utcához közeli kukoricatáblában ért földet; a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a repülőt vezető férfi jobbra akart kanyarodni, amikor leállt a motor, és a jármű 10-15 méter magasból lezuhant.

A sárkányrepülő utasa nem sérült meg - tette hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.