Szalagkorlátnak ütközött és árokba hajtott

Halálos baleset Velencénél

Halálos baleset történt az M7-es autópályán Velence térségében péntek délután a Budapest felé haladó pályán, a forgalom a belső két sávon halad.

2014.07.18 18:33MTI

Horváth Diána, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese elmondta, szalagkorlátnak ütközött és az árokba hajtott egy személygépkocsi 43-es kilométernél.

A balesethez mentőhelikopter is érkezett, ám a sofőr meghalt. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a külső és a leálló sávot lezárták, a forgalom a belső két sávon halad.

Az autópályán Budapest felé 3-4 kilométeres torlódásra kell számítani, de lassan halad a forgalom a Balaton felé is. A rendőrség kerülőútként a 7-es főutat javasolja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.