Nem a BKK napja...

A 3-as metró már jár, most a 2-es állt le

A 3-as metró forgalmát korábban füst miatt kellett korlátozni a Deák Ferenc tér és az Árpád híd között.

2014.07.15 21:46MTI
Fotó: freedigitalphotos.net/noppasinw

Újra a teljes vonalon jár a 3-as metró - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) kedd este a Facebook-oldalán. A metró forgalmát korábban füst miatt kellett korlátozni a Deák Ferenc tér és az Árpád híd között. A katasztrófavédelem MTI-hez korábban eljuttatott közlése szerint a Kőbánya-Kispest felé vezető alagútban a Nyugati tér és a Lehel tér között körülbelül két tenyérnyi helyen égő olajat, olajsarat találtak.

Ezt porral oltó készülékkel eloltották, de folytatják az alagút átvizsgálását, hogy nincs-e esetleg máshol is égő, füstölő anyag. A Budapesti Közlekedési Központ és a BKV MTI-hez eljuttatott közlése szerint személyi sérülés nem történt, az alagútban utasokat szállító szerelvény nem maradt.

Nem jár a 2-es metró a Deák Ferenc tér és az Örs vezér tere között - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) kedden este a Facebook-oldalán. A közlemény szerint azért kellett korlátozni a metró forgalmát, mert egy utas a vágányok közé esett, az MTI úgy tudja, hogy a Stadionok metrómegállónál. A metró helyett pótlóbuszok közlekednek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.