Faépület kapott lángra szombat délután

Elfogták a gyújtogató tesvérpárt

Testvérek gyújtották fel a gyanú szerint szombaton a VIII. kerületben azt faépületet, ahol tűzoltók egy holttestet találtak.

2014.07.13 15:23MTI
freedigitalphotos.net/xedos4

A rendőrség honlapján olvasható közlemény szerint a 28 és a 26 éves férfit a nyomozók őrizetbe vették, kezdeményezték előzetes letartóztatásuk.

Emlékeztettek arra, hogy szombat délután a VIII. kerületi Bérkocsis és Fecske utca kereszteződésében gyulladt ki egy faépület.

Mivel a tűz keletkezésének körülményei bűncselekmény elkövetésére utaltak, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) nyomozást rendelt el - tették hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.