Lánya kerti tavába esett

Megfulladt egy magyar nő Ausztriában

Egy hatszor egy méteres kerti tavacskába esett a magyar határ közelében fekvő Oberwarton.

2014.07.13 11:34MTI

Kerti tóba esett és megfulladt egy 74 éves magyar nő az ausztriai Oberwart településen szombaton - közölték a burgenlandi tartományi hatóságok másnap.

A nő a lánya lakhelyén, nem sokkal dél előtt elesett és belezuhant a hatszor egy méteres kerti tavacskába a magyar határ közelében fekvő településen. Nem sokkal később lánya talált rá a vízen lebegő, eszméletét vesztett testre.

Lánya azonnal kihúzta a tóból, megpróbálta újraéleszteni, majd kórházba szállította a nőt. Életét azonban már nem tudta megmenteni, a nő néhány órával később elhunyt az oberwarti kórház intenzív osztályán - áll a burgenlandi rendőrség közleményében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.