Baleset

Menteni rohant a tűzoltóautó - mégis elékanyarodott egy autó

Ácsra tartott az 1-es úton, megkülönböztető jelzést használva a tűzoltódaru, amikor elé kanyarodott a személygépkocsi.

2014.07.07 13:20MTI
MTI Fotó: Krizsán Csaba

Személyautóval ütközött egy mentésre vonuló tűzoltódaru Győrben - tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn az MTI-t.

Kocsis Tünde elmondta: a kevéssel dél után történt balesetben egy nő az autóba szorult; tűzoltók mentették ki a roncsból, majd a mentők súlyos sérülésekkel kórházba vitték.

Schreindler Ágnes, a katasztrófavédelem megyei helyettes szóvivője azt közölte az MTI érdeklődésére, hogy a Komárom-Esztergom megyei Ácsra tartott az 1-es úton, megkülönböztető jelzést használva a tűzoltódaru, amikor elé kanyarodott a személygépkocsi.

MTI Fotó: Krizsán Csaba


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.