Olcsvaapátinál

Elmerült egy 11 éves kislány a Tiszában

Egy fiú ugyanott kijött a vízből, a lányt azonban egyelőre nem találják - egy gépjárművel és egy kishajóval indultak a gyermek keresésére.

2014.07.07 07:03MTI

Fürdés közben elmerült a Tiszában egy 11 éves kislány a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Olcsvaapátinál vasárnap este - közölte a térség katasztrófavédelmi igazgatósága.

Tájékoztatásuk szerint egy fiú ugyanott kijött a vízből, a lányt azonban egyelőre nem találják.

A mátészalkai hivatásos tűzoltók egy gépjárművel és egy kishajóval indultak a gyermek keresésére, emellett riasztották a Nyír Mentőcsoport tagjaként működő Felső-Tisza-vidéki Búvár és Mentő Közhasznú Egyesület öt tagját, akik szintén egy gépjárművel és egy kishajóval segítik a keresők munkáját.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.