Motorhiba miatt kényszerleszállás

Sikeres kényszerleszállást hajtott végre egy kisrepülő Balatonkilitin

Sikeres kényszerleszállást hajtott végre egy kisrepülőgép motorhiba miatt szombat kora délután a Somogy megyei balatonkiliti repülőtéren - közölte a Készenléti Rendőrség légi rendészete.

2008.08.23 15:17MTI, Fotó: MTI
Sikeres kényszerleszállást hajtott végre egy kisrepülőgép - Fotó: MTI


A Salke-SF 25-ös kisrepülőgép Szegedről Hévízre tartott, amikor Siófok térségében a pilóta motorhibát észlelt, és a balatonkiliti repülőtéren kényszerleszállást kellett végrehajtania. A műszaki hiba elhárításában a légi rendészet segítséget nyújtott a pilótának. A kisrepülőgép tulajdonosa, az algyői Tihanyi Ernő az MTI-nek azt mondta, felszálláskor semmilyen hibát nem észlelt a gépén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.