Drogdílert fogtak Ózdon

Börtönben lévő párja "vállalkozását" vitte tovább az asszony

A kábítószer-kereskedéssel gyanúsított nőt a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte.

2014.06.27 15:23MTI
police.hu

Drogdílert fogtak el Ózdon, az asszony börtönben lévő párja korábbi "vállalkozását" vitte tovább, a kábítószer-kereskedéssel gyanúsított nőt a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte - tájékoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken az MTI-t.

Dobi Tamás elmondta: a rendőrség kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja és más bűncselekmények elkövetése miatt folytat eljárást egy 28 éves ózdi férfi ellen, aki a korábban rá jogerősen kiszabott börtönbüntetését tölti.

A férfi élettársa lakásában tartott házkutatáskor egy rejtekhelyen kábítószergyanús anyagot, valamint az anyag kereskedelméhez szükséges eszközöket találtak a rendőrök. Az ózdi nővel szemben megalapozottá vált a gyanú, hogy élettársa "vállalkozását" tovább működtette és a város területén kábítószerrel kereskedett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.