Visszaköltözhettek a lakók

Elszállították a Székesfehérváron talált robbanótesteket

Korábban a Lomnici utcát 100 méteres szakaszon le kellett zárni, emiatt 15 embernek kellett ideiglenesen elhagynia az otthonát.

2014.06.26 22:31MTI

Elszállították Székesfehérvárról a Lomnici utcában talált robbanótesteket, a korábban ideiglenesen kiürített házakba visszatérhettek a lakók - közölte a honvédség tűzszerészetének kommunikációs tisztje az MTI-vel.

Várkonyi Melinda tájékoztatása szerint az építkezés területéről egy 75 milliméteres német repeszlőszert, valamint egy RPG 43-as és egy RPG 40-es szovjet kézigránátot találtak, amelyek szállítható állapotban voltak, a tűzszerészek ezeket a központi gyűjtőbe vitték, ahol később semmisítik meg. Korábban a Lomnici utcát 100 méteres szakaszon le kellett zárni, emiatt 15 embernek kellett ideiglenesen elhagynia az otthonát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.