Köszönet

Eloltották a törökszentmiklósi gabonatüzet - és a szlovákot is

Gratulálunk azoknak a tűzoltóknak, akik a körülbelül 80 hektáros termőterület több mint felén megmentették a lábon álló gabonát! Sőt, a sátoraljaújhelyi tűzoltók szlovák területen oltanak.

2014.06.22 18:59MTI

Többórás munkával eloltották azt a tüzet, amely vasárnap keletkezett Törökszentmiklóson, a Kuczori dűlőben lévő gabonatáblában - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok megyei katasztrófavédelmi szóvivő az MTI-vel.

S. Tóth Anikó tájékoztatása szerint az erős szél által felkorbácsolt lángok megfékezésén szolnoki, mezőtúri és törökszentmiklósi hivatásos tűzoltók dolgoztak, akiknek a körülbelül 80 hektáros termőterület több mint felén sikerült megmenteni a lábon álló gabonát.

Szlovák területen oltottak a sátoraljaújhelyi tűzoltók

Máshol is küzdöttek tűzoltóink: hetven hektáros tarló kapott lángra Sátoraljaújhely közelében, a szlovák oldalon vasárnap, az oltásban a sátoraljaújhelyi hivatásos tűzoltók egyik egysége is segített a szlovák tűzoltóknak - közölte honlapján a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

A területet körbeszántották, hogy megakadályozzák a tűz továbbterjedését.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.