Büntetőeljárás indult

Tűz volt egy gyömrői önkormányzati képviselő udvarában, a rendőrség nyomoz

Kerti bútorok kaptak lángra a gyömrői Öreghegy utca egyik házának teraszán, a nagy valószínűséggel idegenkezűség okozta tűzesetet vizsgálják.

2014.06.20 22:45MTI
freedigitalphotos Just2shutter

Csámpai Attila, a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője közölte, hogy az égő bútoroktól a ház szigetelése is károsodott. Mivel bűncselekmény gyanúja merült fel, a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálata tűzvizsgálatot folytatott.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi technikai osztályának munkatársai megkezdték a helyszíni szemlét, a tűzeset körülményeinek tisztázására ismeretlen tettes ellen büntetőeljárást indítanak rongálás vétség elkövetésének gyanúja miatt - közölte Beluzsárné Belicza Andrea, a főkapitányság szóvivője.

Mezey Attila (Gyömrő 2000 Kör), Gyömrő alpolgármestere arról tájékoztatott, hogy a házban Gáspár Krisztián önkormányzati képviselő, a Gyömrői Társaskör elnöke lakik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.