Trükkös fuvaros

Ment, mint a meszes! 80 tonnát lopott...

Az volt a feladata, hogy a cég lábatlani gyárából égetett meszet szállítson át egy dorogi telephelyre.

2014.06.20 10:13Havariapress
Forrás: Freedigital

80 tonna meszet lopott egy trükkös fuvaros Komárom-Esztergom megyében; a férfi beismerte tettét, így szabadlábon védekezhet. Az Esztergomi Rendőrkapitányság nyomozása szerint a 41 éves dorogi gyanúsított sofőrként dolgozott egy környékbeli vállalkozásnál, és az volt a feladata, hogy a cég lábatlani gyárából égetett meszet szállítson át egy dorogi telephelyre.

A fuvarokat azonban - mint kiderült - nem mindig teljesítette a megbízás szerint, több alkalommal egy ismerősének adta el az áru egy részét. A nyomozás adatai szerint a hat feketefuvarral összesen 80 tonna égetett meszet tulajdonított el a munkahelyéről, az elmúlt hónapok alatt.

Csütörtöki lebukása után a férfi elismerte a bűncselekmények elkövetését, őt ezért nem vették őrizetbe, de lopás miatt eljárást indítottak vele szemben. Ugyancsak elfogták azt a 37 éves férfit is, akinek a gyanúsított eladta a lopott meszet, az ugyancsak szabadlábon hagyott gyanúsított ellen orgazdaság gyanújával indult büntetőeljárás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.