Soroksáron vonultak ki a rendőrök

Alkatrészek mindenütt - illegális autóbontó működött a családi ház udvarán

A rendőrök állampolgári bejelentésre vonultak ki szerda kora este a soroksári családi házhoz, ahol három körözött autót és hozzávetőlegesen további ötven autó alkatrészeit találták meg.

2014.06.19 12:18MTI
police.hu

Illegális autóbontót találtak Soroksáron a rendőrök egy ház udvarán - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön, a helyszínen tartott sajtótájékoztatón.

Bognár Kinga elmondta: a rendőrök állampolgári bejelentésre vonultak ki szerda kora este a soroksári családi házhoz, ahol három körözött autót és hozzávetőlegesen további ötven autó alkatrészeit találták meg.

Az egész udvart betöltő autóalkatrészek eredetét illetően a rendőrség később tud tájékoztatást adni, hiszen nem csak a nyomozás, de a helyszíni szemle is tart még - tette hozzá Bognár Kinga.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.