Mentik a házban lévő értékeket

Lebontják a Pakson kigyulladt társasház tetőszerkezetét

Lebontják annak a társasháznak a tetőszerkezetét, amely péntek délután leégett Pakson.

2014.06.13 21:45MTI
freedigitalphotos.net/xedos4

A Bocskai utcai épületben a tűzoltók utómunkálatokat végeznek, mentik a házban lévő értékeket, és gondoskodnak az őrzésükről.

A társasházban egy tetőtéri szigetelés gyulladt ki, a tűz átterjedt a tetőszerkezetre. A lángok megfékezésén 28 tűzoltó öt gépjárműfecskendővel és egy vízszállító gépjárművel dolgozott. Egy lakó füstmérgezést szenvedett, és oltás közben könnyebben megsérült egy tűzoltó.

A tűz öt lakást, üzlethelyiséget és orvosi rendelőt veszélyeztetett. Az épületet tizenegy lakónak kellett elhagynia, ők hozzátartozóknál helyezkedtek el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.