Teljes útzár

Busz ütközött két autóval Székesfehérvárnál

Egy autóbusz és két személygépkocsi ütközött össze a 8-as főutat az M7-es autópályával összekötő székesfehérvári elkerülő szakaszon, emiatt teljes útzár van az M7-es felé vezető oldalon.

2014.06.13 16:17MTI
freedigitalphotos.net/anankkml

Horváth Diána, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta, hogy a busz ütközött az egyik autóval, majd nekicsúszott egy másik autónak. Az egyik autó vezetője súlyos sérüléseket szenvedett. A rendőrség a forgalmat a közeli ipari parkba tereli.

A katasztrófavédelem honlapja szerint a buszon negyvenöten utaztak. A sérült sofőr egy osztrák rendszámú járművet vezetett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.