Állapotuk súlyos

Ketten szenvedtek szén-monoxid-mérgezést Nyíregyházán

A mérgezés az egyik lakóházban történt, az ott tartózkodó két fiatal nőt a mentők kórházba vitték, állapotuk valószínűleg súlyos.

2014.06.08 18:21MTI
freedigitalphotos.net/arztsamui

Szén-monoxid-mérgezést szenvedtek ketten Nyíregyházán vasárnap délután - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Dóka Imre elmondta, a mérgezés az egyik lakóházban történt, az ott tartózkodó két fiatal nőt a mentők kórházba vitték, állapotuk valószínűleg súlyos. A tűzoltók a lakás egyik helyiségében magas gázkoncentrációt mértek, ezért átszellőztették az épületet - tette hozzá a szóvivő. Az eset okát vizsgálják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.